Виготовлення друкованої та рекламної продукції

Результат – Вище витрат!!!

Наша продукція

Ми завжди уважні до своїх замовників,  пропонуємо повний спектр послуг з виготовлення друкованої, сувенірної та рекламної продукції, яка буде виконана якісно та в максимально стислий термін відповідно до технологічних норм та побажань замовника.

Про нас

Рекламно-виробниче підприємство – сама назва говорить нашим замовникам про те, що ми займаємося виготовленням друкованої та рекламної продукції на власній виробничій базі. Працюємо на рекламному ринку міста Дніпро понад 15 років, постійно розширюємо парк обладнання та перелік запропонованих нами видів робіт та послуг.

Ми пропонуємо конкурентні ціни і пишаємося якістю продукції та кількістю задоволених нашим сервісом постійних клієнтів.

Ми готові запропонувати Вам

— 01

Дизайн

Наша дизайн-студія на професійному рівні займається розробкою логотипів та фірмового стилю. Готові запропонувати Вам розробку бренд-буку, куди буде включено перелік необхідної Вам друкованої, рекламної, сувенірної продукції у Вашому фірмовому стилі.

— 02

Поліграфія

Виготовлення будь-якої друкованої продукції (візитки, листівки, буклети, каталоги, квартальні, кишенькові та перекидні календарі, плакати та стікери, фірмові папки, грамоти, сертифікати, блокноти, підсклянники та багато іншого).

— 03

Зовнішня реклама

Вивіски, світлові короби, плоскі та об’ємні літери, інтер’єрні вивіски, вхідні групи, інформаційні стенди, брендування комерційних автомобілів, оформлення місць продажу та багато іншого.

— 04

Нанесення логотипу на рекламні сувеніри

Брендована сувенірна продукція – це виріб або предмет, який є елементом фірмового стилю. Сувенірна продукція може бути використана як подарунок колегам, партнерам або як фірмовий подарунковий матеріал у рамках рекламної кампанії.

Технології брендування сувенірної продукції, які ми готові запропонувати Вам: шовкотрафаретний друк, тамподрук, вишивка, тиснення, термоперенесення, деколь, лазерне гравіювання, сублімаційний друк, технологія друку на металі Graverton.

— 05

Папка з палітурного картону з кільцевим механізмом

Професійно займаємося виготовленням продукції з палітурного картону – папки, презентори, короби, каталоги. Це презентабельна друкована продукція з фірмовим дизайном обкладинки.

Папка може бути використана як обкладинка каталогу з роз’ємними металевими кільцями, на яких кріпиться друкована продукція. Роз’ємні кільця дозволяють вилучити з каталогу аркуші з неактуальною інформацією та замінити новинками. Папка може бути використана як демонстраційний каталог із зразками продукції.

— 06

Папка з палітурного картону з кільцевим механізмом

Професійно займаємося виготовленням продукції з палітурного картону – папки, презентори, короби, каталоги. Це презентабельна друкована продукція з фірмовим дизайном обкладинки.

Чому ми?

Якість

Працюємо на сучасному європейському обладнанні.
Продукцію виготовляємо якісно та вчасно.

Гнучкість

Індивідуальний підхід та гнучка цінова політика – запорука довгострокового та плідного співробітництва

Комплексний підхід

Наша виробнича база дозволить Вам задовольнити всі потреби рекламної продукції.

Найкращі ціни

З нами Ви отримуєте якість преміум-рівня, оптимальну ціну та плідну співпрацю з командою професіоналів.

Залишились питання?

Телефонуйте чи пишіть нам!

Замовити рекламну продукцію

Scroll to Top